Tel: 0348 47 33 00

Het is jouw moment de juiste stap te nemen

Je wilt anders. Je wilt beter. Je wilt vooruit.

Dat vraagt om ontwikkeling. Ontwikkeling van jezelf, je onderneming en je mensen. Wat is er voor nodig om in beweging te komen en jouw doelen te realiseren? Je kansen benutten, elke dag opnieuw?

Welkom in De Wisselzone. Wij begeleiden ondernemers en hun mensen in hun ontwikkeling. Bij ons stap je even uit de hectiek van je dagelijkse bestaan. En gun je jezelf de tijd om afstand te nemen en op je toekomst te focussen. Hier sta je stil bij je doelen en dromen. En gaan wij samen met jou deze daadwerkelijk realiseren.

Ondernemer.png

ONDERNEMERS

Je werkt ongelooflijk hard. En toch kan dit harde werken niet altijd het succes voorspelen. Misschien groeit je onderneming heel hard en heb je het gevoel dat er steeds meer op je afkomt. Of zit je juist aan de andere kant en lukt het je maar niet om je briljante idee in de markt te zetten.

Had je je het ondernemerschap anders voorgesteld? Je weet het niet. Je hebt nauwelijks ruimte om daar over na te denken. Er zijn altijd duizend-en-één dingen die eerst moeten.

Ondernemen is topsport.png

Groei ontstaat vanuit rust, focus en richting.png

Manager.png

MANAGERS

Je wilt vooruit met je team, maar dat gaat niet zoals je zou willen. Misschien twijfel je er wel aan of je het goed doet. We zien vaak dat de druk bij managers hoog is. En dat is ook niet zo gek. Je bent organisator, coach, strategievertaler, leider en misschien nog wel veel meer in één en dat kan best stressvol zijn.

TEAMS

Of je nu een topteam hebt of een team in ontwikkeling. Soms lukt het gewoon niet om het het gewenste resultaat te behalen. Wat is er loos? Teams die goed samenwerken presteren beter, het klinkt zo makkelijk. Maar hoe ontwikkel je gewenst gedrag? En hoe breng je je team in beweging, op een manier die blijvend is?

Alleen ga je sneller, samen kom je verder.png

Team.jfif

Waar kunnen we jou bij helpen?

Resultaten boeken gaat verder dan doelen stellen. Om als team succesvol te zijn, is het belangrijk inzicht te krijgen in elkaars drijfveren en overtuigingen. Het is tijd om oude patronen los te laten en in te wisselen voor nieuwe. Welk gedrag moeten jullie veranderen om samen verder te komen?

Bij een kopje koffie maken we graag kennis met je

Neem contact met ons op