JOHN EN BOB OVER ONDERNEMEN

Het ondernemerschap is een ontdekkingsreis. Je leert elke dag bij. Over je bedrijf, over anderen en ook over jezelf.  Dat is iets wat wij zelf dagelijks ondervinden. Hoe komt het dat de één moeiteloos vooruit gaat, terwijl de ander geen stap verder komt?

Vraag jezelf eens af ‘hoeveel mensen heb ik de afgelopen week écht om hulp gevraagd’ of ‘wat zien mensen van mij als ik over mijn toekomst vertel?’ Te weinig? Geen zorgen, je bent lang niet de enige. Ongeveer de helft van je doen en laten doe je uit gewoonte. In De Wisselzone sta je stil. Stil bij jezelf, stil bij je gewoontes. Wat blokkeert je én welke gewoontes helpen je verder? Wat wil je leren, of wat heb je al geleerd maar breng je nog onvoldoende in de praktijk? 

Nieuwe dingen leren schept nieuwe mogelijkheden en zelfs nieuwe bestemmingen. De kunst is om onderweg te blijven genieten. 


BOB DE WISSEL, haalt het beste uit jezelf.


Worden wie je bent… daar doen veel mensen een leven lang over. Het vereist zelfreflectie én de ballen om er iets mee te doen. Je hebt geen garanties, behalve dan op groei. Durf jij de uitdaging met jezelf aan te gaan?

Ik werk al jaren met mensen die écht willen aanpakken. Zij noemen mijn werkwijze persoonlijk, gedreven en analytisch. Ik daag je uit om op een andere manier naar jezelf te kijken en geef terug waar je mogelijkheden zitten.  Energie vrijmaken om echt vooruit te komen, dat is mijn drijfveer. En ik klap in mijn handen voor wie dat doen, voor iedereen die op weg is een betere versie van zichzelf te worden.

JOHN DE WISSEL, brengt je in beweging.


Wees niet bang voor nieuwe ideeën. Wees bang voor oude ideeën. Oude ideeën brengen je in stilstand, nieuwe ideeën brengen je in beweging. Op welke manier wens jij jezelf vooruitgang toe? 

Om mensen in beweging te krijgen kijk ik altijd naar wat je wilt bereiken. Op elk niveau, van management tot de operatie, altijd met oog voor het individu. Wat zijn je drijfveren, hoe ziet je ideale horizon er uit? Het grotere plaatje is de basis voor groei. Door direct stappen te zetten, help ik je in beweging te komen. Spannend, uitdagend, en altijd met veel energie!


John en Bob samen

John en Bob zijn broers en hebben hun roots liggen in Montfoort (net onder Utrecht). Als kleine jongens geboren in een gezin met twee oudere zussen. Nu zelf beide vader van drie kinderen en gelukkig samenwonend in - nog steeds - Montfoort. Beide een enorme passie voor 'de mens en haar gedrag'. Schouwend, beeldvormend en analyserend trekken ze samen op, allebei vanuit hun eigen specialisme. Bob checkt jouw springplank en John waar je naartoe zwemt.


De Wisselzone

Onze naam wordt ook gebruikt in de triatlon-sport. De plek waar je verandert. In de triatlon van zwemmer naar fietser, of van fietser naar hardloper. En in jouw leven van beginnend zelfstandige naar ervaren ondernemer. De focus op transitie vindt plaats in De Wisselzone. Elke verandering brengt nieuwe uitdagingen mee. Strategie, vaardigheid en focus zijn cruciaal. Pas zodra deze zaken in balans zijn, wordt het ondernemerschap – of de triatlon - met succes afgelegd. Hiervoor creëerden wij een uniek ontwikkeltraject, je checkt hem hier.WAAR KUNNEN WE JOU MEE HELPEN?
Ga voor groei, stap in De Wisselzone.

Voor ondernemers! Samen met Bob, John en andere ondernemers ga je aan de slag met jouw bedrijf. Je leert je verandering echt serieus te nemen. Hierdoor krijg je ruimte om je doelen te bereiken. Een paar flinke stappen in de goede richting te bewegen. Dat doe je niet alleen, in al onze trajecten werk je samen met andere ondernemers. Jullie herkennen -in meer of mindere mate- elkaars obstakels. Gezamenlijk ruimen we die uit de weg. Zodat je met een frisse blik en nieuwe energie je koers vervolgt.  
DE WISSELZONE
Kom uit je hoofd en in beweging
E-mailen
Bellen