Tel: 0348 47 33 00

MANAGEMENT VAARDIGHEDEN

2023 DW beeld management - breed.jpg

'Management' in het Organisatiemodel

De wereld ontwikkelt zich snel en verandering lijkt voor bedrijven de enige constante. Bestuurders van organisaties moeten meer dan ooit flexibel zijn. Zo’n nieuwe beweging vraagt van mensen de ontwikkeling in denkwijzen, capaciteiten, vaardigheden en ervaringen.

Met vertrouwen leidinggeven

Met vertrouwen leidinggeven
Bekijk

Training: Tijdens deze training werk je aan jouw persoonlijke ontwikkeling en haal je de leider in jezelf naar boven.
Bekijk meer

Van ambitie naar actie!

Van ambitie naar actie!
Bekijk

Training: Is de tijd van keuzes maken aangebroken en heeft de organisatie behoefte aan daadkracht? Leer samen hoe je de juiste beweging kunt maken.

Groeien met een duidelijke koers

Groeien met een duidelijke koers
Bekijk

Training: Deze training helpt je bij het maken van een lange termijn groeiplan, een heldere koers voor de organisatie en een stappenplan om dit in de praktijk te brengen.

Als MT in balans zijn

Als MT in balans zijn
Bekijk

Training: Deze training brengt energie en energieverlies in jullie team naar boven. Verhelderend, confronterend en leerzaam!

Besturen van een organisatie

Besturen van een organisatie
Bekijk

Executive coaching: Zoek je een sparringpartner om jouw leiderschapskwaliteiten en prestaties in de organisatie te verbeteren? Tijdens periodieke sessies helpen wij je bij diverse vraagstukken.
"Het leren besturen van mijn organisatie heeft mij enorm veel rust gegeven"

- review MKB ondernemer -

Organisatiemodel - De Wisselzone.png


ORGANISATIEMODEL

De Wisselzone heeft haar programma’s ontwikkeld vanuit het Organisatiemodel. Het is een gedragsmodel dat inzicht geeft in menselijk handelen en de impact hiervan binnen organisaties. Alle programma's zijn modulair opgezet en de kracht zit in de samenhang ervan. We onderscheiden vijf disciplines: Management, Klanten, Financieel, Medewerkers en Organisatie. In alles leggen we de focus op gedrag. Behaalde resultaten zijn immers altijd het gevolg van menselijk handelen. 

Een krachtig instrument geschikt voor iedere organisatie.

 

Ik ontvang graag meer informatie