Tel: 0348 47 33 00

ORGANISATIE BESTUREN

Modulair transparant.png

'Organisatie' in het Organisatiemodel

De samenhang van alle delen bij elkaar, dat is de organisatie. Het werkveld waarin het bedrijf opereert, de functie die het vervuld, de mensen die er werken en de klante die er graag komen. 

Wij begeleiden mensen om ambities van organisaties te bereiken en mensen  prettiger te laten samenwerken.EEN VERBINDINGSDAG
LEVERT JE VEEL INZICHT
OP IN ‘HOE HET ECHT
GAAT MET DE MENSEN
IN HET BEDRIJF’

Verbindingsdagen

Verbindingsdagen
Bekijk

Voor een goede samenwerking heb je menselijke verbinding nodig. Met een Verbindingsdag investeer je in verbinding van medewerkers met het bedrijf én collega's onderling.

Werken met OGSM

Werken met OGSM
Bekijk

Succesvolle organisaties hebben niet alleen goede ideeën, maar zijn ook in staat deze uit te voeren. Te vaak blijft een goede strategie hangen in vage slogans en ambities. Met OGSM vertaal je strategische keuzes naar concrete acties waarvan het succes meetbaar is.“Zodra we het OGSM
op het scherm zetten,
weet iedereen direct
hoe we ervoor staan
en wat van iedereen
verwacht wordt"

- Klant review -

Organisatiemodel - De Wisselzone.png

ORGANISATIEMODEL

De Wisselzone heeft haar programma’s ontwikkeld vanuit het Organisatiemodel. Het is een gedragsmodel dat inzicht geeft in menselijk handelen en de impact hiervan binnen organisaties. Alle programma's zijn modulair opgezet en de kracht zit in de samenhang ervan. We onderscheiden vijf disciplines: Management, Klanten, Financieel, Medewerkers en Organisatie. In alles leggen we de focus op gedrag. Behaalde resultaten zijn immers altijd het gevolg van menselijk handelen. 

Een krachtig instrument geschikt voor iedere organisatie.

Ik ontvang graag meer informatie