Tel: 0348 47 33 00

Dé combinatie tussen training, ontwikkeling en teambuilding

Voor een goede samenwerking heb je menselijke verbinding nodig. Op sommige momenten moet je hier meer aandacht aan geven, bijvoorbeeld wanneer collega's veel op afstand werken of wanneer afdelingen worden samengevoegd of een verandering ondergaan. Bij collega's ontstaat een nieuwe behoefte aan onderling contact die wij met Verbindingsdagen invullen.

We organiseren een fysieke themadag waar zakelijke intervisiesessies afgewisseld worden met creatieve workshops. Tijdens een Verbindingsdag helpen wij je de verbinding tussen collega's onderling en tussen mens en bedrijf te stimuleren.

Deze thema's staan voor je klaar!

Je kunt de Verbindingsdag(en) modulair opbouwen. Dat betekent dat je het programma zelf op maat kunt samenstellen. Natuurlijk hebben wij al wat ervaring en helpen je graag te kiezen in het ideale programma.

  • Het nieuwe normaal, hoe werk je samen als team?
  • Teambuilding vanuit persoonlijke ontwikkeling
  • De koers van het bedrijf of team
  • Hoe kom je van ambitie naar actie?
  • Pak je podium!
  • Samen ont-moeten
  • Met elkaar de klant centraal zetten

Van start gaan.jpg

Waarom doen?

Een Verbindingsdag levert je een betere relatie tussen collega’s op, medewerkers werken met focus in hun rol en voelen zich verbonden met het team en bedrijf. Van daaruit behaal je de mooiste resultaten!

Onze creatieve workshops

Creatieve workshops

Tijdens onze Verbindingsdagen bieden wij ook creatieve workshops. Doel: op een creatieve manier lekker het hoofd leeg maken en stilstaan bij het thema van de dag. Hieronder vind je verschillende keuzes die je in kunt zetten om van jouw dag een topdag te maken.

Foto Elly

De beste start van je dag

De ontbijtworkshop van Elly! Je begint de dag lachend, ontspannen en zowel fysiek als mentaal goed gevoed. Een originele en collegiale start van de dag. De sfeervolle setting en het uitgebreide assortiment maakt dat mensen op een teamdag al voor het programma begint met elkaar in gesprek gaan.

Een lesje in niks doen

De kunst van het niks doen zijn we verleerd. Wat gebeurt er als we even niks moeten, als we de druk van het altijd aanstaan even weghalen? Tijdens de workshop van Dirk leren mensen wanneer ze het ‘altijd moeten’ loslaten. Laat je verrassen en zoek het ongemak eens op!

Foto Dirk

Foto Patrick

Op spectaculaire wijze bouwen aan je team

Trommelen is laagdrempelig en iedereen kan er heerlijk zijn energie in kwijt. En heel belangrijk, iedereen is gelijk achter een trommel! Patrick neemt je mee in de perfecte teambuilding. Samen hetzelfde ritme slaan is moeilijker dan je vooraf denkt.

Lekker actief buiten zijn

Pieter ademt sport. In het dagelijks leven geeft sporten en bewegen veel energie, zeker als je het buiten doet. Tijdens deze workshop werk je aan je eigen energie én aan de samenwerking met elkaar.

Foto 

Foto Pieter

Koken in de natuur

Dennis is gefascineerd door de natuur en raakt geïnspireerd door de mens. Eerlijk eten, samen maken met alles wat de omgeving ons biedt. Daarna met z’n allen een maaltijd nuttigen, gezelligheid, lege borden, volle magen en een tevreden lach. Met elkaar genieten is de garantie!

Neem contact met ons op