Tel: 0348 47 33 00

FINANCIEEL STUREN

micheile-dot-com-SoT4-mZhyhE-unsplash-breed.jpg


'Financieel' in het Organisatiemodel

De financiële positie van een organisatie is een belangrijk kompas voor de toekomst. Bewuste keuzes maken om te investeren of stabiliseren vraagt om actuele inzichten op cijfers. Vanuit deze inzichten ga je met rust en vertrouwen de toekomst in.

Financiƫle positie; de basis

Financiƫle positie; de basis
Bekijk

Training: Zijn financiële cijfers voor jou een uitdaging? Vind je het lastig om keuzes te maken die bijdragen aan een sterk en gezond bedrijf? Deelnemers aan deze training leren financiële cijfers te begrijpen en analyseren om daarna gezonde keuzes te maken.

Leren sturen op cijfers

Leren sturen op cijfers
Bekijk

Training: Wil jij je eigen cijfers en ratio’s in de jaarrekening volledig kunnen beheren, en vandaaruit actiepunten bepalen? Deelnemers aan deze training krijgen grip op hun financiële cyclus en leren daarmee hun organisatie besturen.

Financieel Fit

Financieel Fit
Bekijk

Coaching: Financiële coaching helpt ondernemers en professionals hun financiën op orde te krijgen en hun bedrijf succesvoller te maken. Je maakt een financieel (jaar)plan. Dit plan helpt je bedrijfsdoelen realiseren en je bedrijf op de lange termijn financieel gezond te houden. De periodieke sessies geven je een ‘stok achter de deur’ en geven je rust bij financiële vraagstukken.
"Door het Financieel Fit programma behaal ik een veel hoger rendement"

- review MKB ondernemer - 

Organisatiemodel - De Wisselzone.png

ORGANISATIEMODEL

De Wisselzone heeft haar programma’s ontwikkeld vanuit het Organisatiemodel. Het is een gedragsmodel dat inzicht geeft in menselijk handelen en de impact hiervan binnen organisaties. Alle programma's zijn modulair opgezet en de kracht zit in de samenhang ervan. We onderscheiden vijf disciplines: Management, Klanten, Financieel, Medewerkers en Organisatie. In alles leggen we de focus op gedrag. Behaalde resultaten zijn immers altijd het gevolg van menselijk handelen. 

Een krachtig instrument geschikt voor iedere organisatie.

Ik ontvang graag meer informatie