Tel: 0348 47 33 00

COACHING FINANCIEEL FIT

- Rust bij financiële vraagstukken -

Financieel coach.jpg

Coaching: Finacieel Fit

Financiële coaching helpt ondernemers hun financiën op orde te krijgen en hun bedrijf succesvoller te maken. Tijdens de sessies gaan we aan de slag met de vragen die je hebt, het opstellen van een begroting, het beheren van de cashflow en het maken van investeringsbeslissingen. Verder kijken we naar mogelijkheden tot kostenbesparing en het verhogen van inkomsten.

De financiële positie van je bedrijf goed in beeld hebben en vandaaruit bewuste keuzes maken.Voor onze specialisten is dit vanzelfsprekend en zij helpen je graag bij financiële vraagstukken.

Wat ga je doen?

Je maakt een financieel (jaar)plan. Dit plan helpt je bedrijfsdoelen realiseren en je bedrijf op de lange termijn financieel gezond te houden.

De periodieke sessies geven je een ‘stok achter de deur’ en geven je rust bij financiële vraagstukken.

Door deze financiële coaching kun jij je concentreren op wat je het beste kan: het runnen van je bedrijf. Wij helpen je ondertussen om grip te krijgen en houden op je financiële positie.

scott-graham-5fNmWej4tAA-unsplash.jpg

Wat levert het op:

  • Rust in financiën
  • Grip & controle op de organisatie
  • Inzicht in kostenreductie en investeringen
  • Jaarplanning en begroting
  • Persoonlijke ontwikkeling

Gelukkig is mijn bedrijf er nog

Gelukkig is mijn bedrijf er nog
Klantcases

Dankzij het Financieel Fit programma had ik een 'stok achter de deur' bij mijn financiële vraagstukken. Lees het hele verhaal.

Bob en John 2.jpg

Ik ontvang graag meer informatie