Tel: 0348 47 33 00

FINANCIËLE POSITIE DE BASIS

- Gezonde keuzes maken op cijfers -

Financiele positie de basis.jpeg

Training: Financiële positie; de basis

De training “Financiële positie - De basis" is een unieke gelegenheid om financieel inzicht te vergroten, en oorzaken en gevolgen van financiële beslissingen beter te begrijpen. Tijdens de training leren deelnemers hoe ze hun financiële positie kunnen analyseren en hoe ze de financiële impact van hun beslissingen kunnen beoordelen.

Ieder bedrijf heeft ermee te maken en in ieder besluit zit een deel financiën. Misschien denk je er niet gelijk aan, maar een besluit heeft altijd een gevolg. Ook een financieel gevolg. Hoe beter je in staat bent je eigen cijfers te lezen, hoe makkelijker het is om goede keuzes te maken.

Locatie - Klein.pngIncompany

Personen - klein.png

3 - 12 personen

Kalender - Klein.png

1 trainingsdag + 

2x dagdeelsessieIets voor jou?

Zijn financiële cijfers voor jou een uitdaging? Vind je het lastig om keuzes te maken die bijdragen aan een sterk en gezond bedrijf?

Deelnemers aan deze training leren financiële cijfers te analyseren om vandaaruit gezonde keuzes te maken.

WAT LEVERT HET JE OP

  • Je krijgt inzicht in de belangrijkste financiele basisbegrippen
  • Je weet hoe je naar je eigen financiele cijfers moet kijken
  • Je kunt vertellen hoe het financieel met je bedrijf gaat
  • Je werkt aan je persoonlijke ontwikkeling

micheile-henderson-lZ_4nPFKcV8-unsplash.jpg

Deze training is ontworpen om deelnemers te helpen hun financiële situatie in kaart te brengen en deze te verbeteren. Hierdoor krijgen ze meer inzicht in hun bedrijfsresultaten en kunnen ze financiële doelen op een efficiënte manier bereiken. In de praktijksituatie neem je afstand van argumenten als 'dat doen we altijd zo'. Je neemt de touwtjes van je bedrijf in handen door meer financieel inzicht.

Deelnemers aan deze training hebben vooraf geen specifieke opleiding of financiële kennis nodig.

Een gezonde financiƫle basis

PROGRAMMA

1x Trainingsdag:

  • De financiële basis: structuur van een financieel jaar, verschil tussen begroting en jaarrekening en wat kun je vinden in een (meer)jaarplan.
  • De financiële inhoud: werking van een balans en winst en verliesrekening.

Gedurende de training werk je met eigen cijfers. De theorie koppelen we direct aan jouw specifieke situatie. Waar zit in jouw bedrijf ruimte en waar gaat het al heel goed? De bevindingen vormen handvatten voor de maandelijkse sessies.

2x Dagdeelsessie:
Tijdens deze sessies staan we stil bij de (financiële) uitdagingen binnen jouw bedrijf. Zie je de ontwikkelingen in je bedrijf terug in de cijfers?

Bob en John 2.jpg

Ik ontvang graag meer informatie