Tel: 0348 47 33 00

NATUURLIJK LEIDERSCHAP

- Leiderschapsreis in de Ardennen -

De Wisselzone post -7.png

LEIDERSCHAP IN DE ARDENNEN

De waan van de dag loslaten en op zoek naar de leider in jou; dat is wat je gaat doen. We gebruiken het buitenleven voor een mentale verdiepingsreis om natuurlijk leiderschap  en ondernemerschap te ontdekken. Je volgelopen hoofd maakt plaats voor een frisse open blik, waardoor creativiteit weer ruimte krijgt.

Je leert jouw leiderschapskwaliteiten (her)kennen én benutten. En gaat actief aan de slag met de stijl die voor jou past. Om dit te bereiken zetten wij een combinatie van 'Rust, Focus en Richting' in. We wisselen verdieping af met wildernisbelevingen en verschillende fysieke uitdagingen. Actie, maar ook stilstaan. In deze wereld kom je tot rust en tot jezelf.

Ben jij een echte leider?

Weet jij waarom mensen jou willen volgen? Weet jij waar je een inspiratiebron en waar je een belemmering bent, voor jezelf of in samenwerking met anderen? Weet jij hoe jouw koers eruit ziet én durf je deze te varen? Deze (en andere) vragen zijn onderdeel van het programma.

Ardennen 1.jpg

WAT GA JE ERVAREN

 • Outdoor begeleiding
 • NLP modellen
 • Leiderschap coaching
 • Mentale verdieping
 • Wildernisbeleving

WAT LEVERT HET JE OP

 • Je vindt jouw natuurlijke leiderschapskwaliteiten en zet deze krachtig in
 • Je begrijpt welke voorkeursstijl je hebt en past deze toe in de groep
 • Je kent de basis van jouw energie en hoe je deze oplaadt
 • Je leert diverse outdoorvaardigheden om in de natuur te overleven
 • Je stelt doelen voor de komende maanden en activeert jezelf deze te behalen
 • Je leert van en met de andere deelnemers in de groep

Natuurlijk leiderschap ontdekken

PROGRAMMA

Kick-off avond - Woensdag 31 mei 2023: Tijdens deze avond in De Wisselzone maak je kennis met de andere deelnemers van de groep. Je gaat ook direct aan de slag; o.a. met doelen stellen. Je brengt in beeld; waarom ga jij mee en wat wil je uit deze reis halen?

ARDENNEN
Avond 1 - Dinsdag 13 juni 2023: Aankomst op de locatie in de Ardennen. Afhankelijk van jouw aankomsttijd heb je de keuze om aan te schuiven bij het diner. De avond staat in het teken van 'landen & samenzijn'.
Dag 2 - Woensdag 14 juni 2023: Tijdens deze dag - die we starten om 9.00 uur - staat Rust centraal. Immers, een nieuwe beweging start je het best vanuit rust. Wat breng jij als leider en wat wil je brengen? Vanuit de verdieping creeer jij jouw stip op de horizon en zet de eerste stappen in de goede richting.
Dag 3 - Donderdag 15 juni 2023: De tweede dag staat in het teken van Focus. We starten vroeg in de natuur om alle zintuigen te activeren. Vanuit intensieve zelfreflectie vind je natuurlijk leiderschap en ondernemerschap. Hier ga je actief mee aan de slag.
Dag 4 - Vrijdag 16 juni 2023: De laatste dag die Richting geeft. Welke route neem jij, welke stappen ga jij in gang zetten? We helpen in het maken van keuzes die de weg naar succes mogelijk maakt. Aan het begin van de middag vertrek je weer naar huis.

Terug- & Vooruitblik avond - Woensdag 6 september 2023: De groep komt na de zomer weer bij elkaar. Centraal staat het delen van ervaringen. Wat heb je gedaan met de doelen die je gesteld hebt? Wat heb je al bereikt en wat vraagt nog aandacht? Naast het inhoudelijke is het 'weer samenkomen' ook leuk en gezellig.

DOWNLOAD HIER HET HELE PROGRAMMA

Bos Landscape.png

Deelnemers

In een groep van ondernemers/managers beleef je een reis waar je lang profijt van zult hebben. Veel persoonlijke bewustwording, je genereert inzichten en mogelijke oplossingsrichtingen voor belangrijke vraagstukken voor jezelf én je team/organisatie. Een bijzondere ervaring in een prachtige omgeving.

Heb je interesse in deze reis ? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Deelnemers wordt gevraagd zelf een reisverzekering (geschikt voor het buitenland) af te sluiten.

PRAKTISCH

 • Vertrek vanaf 5 deelnemers
 • Maximaal 8 deelnemers
 • Persoonlijke leerdoelen
 • Kick-off + Reis + Terugkomavond
 • All-in € 2.750,- excl. BTW

Natuurlijk leiderschap in de Ardennen