Dus jij wilt ontwikkelen als ondernemer?

Je bedrijf gaat als een raket, daar heb je ongelooflijk hard voor gewerkt. En tóch voel je je steeds vaker toeschouwer van je eigen onderneming. Je werk is de laatste tijd veranderd. Naarmate je bedrijf groter wordt, komt er steeds meer op je af. Leuk én minder leuk. Vaak ook (te veel) uit je comfortzone. Hoe kun je die ontwikkeling bijbenen, als ondernemer én als mens?

ONDERNEMEN IS TOPSPORT
Dat vraagt om motivatie vanuit je tenen. In plaats daarvan voel je aan alles dat er iets moet veranderen. Had je je het ondernemerschap anders voorgesteld? Je weet het niet. Je hebt nauwelijks ruimte om daar over na te denken. Er zijn altijd duizend-en-één dingen die eerst moeten. Maar dat gevoel sluimert door. Het is tijd voor reflectie, waar zit jouw groeipijn? 

Groeien is een keuze. Net als het tempo. 
De ondernemer in je heeft je bedrijf gebracht waar het nu is, niet de toeschouwer. Het is tijd om jezelf beter te leren kennen, de regie over je toekomst te (her)pakken. Wat is jouw ambitie? Hoe stuur je jouw bedrijf aan? En hoe bepaal je een passend tempo? Neem de tijd voor een transitie en hervind je evenwicht.


WAT WIJ JE BIEDEN


DeWisselzone

Workshop: Succesvol ondernemen

Start: Iedere 1ste donderdag van de maand!

Droom jij van een groeispurt voor jouw bedrijf, alleen lukt het je niet uit de startblokken te komen? Regisseer jouw groei , stap uit de hectiek en ontwikkel jouw bedrijf in 6 interactieve momenten. Je werkt in een groep met andere mensen en leert dus ook van elkaar. Wij helpen je met het maken van een scherp businessplan, praktisch toepasbaar om direct mee aan de slag te gaan.

Download hier het programma!

Bekijk startdataINDIVIDUEEL: Accelereer naar succes

Zie jij veel kansen, maar lukt het je niet ze te benutten? Wil jij met jouw team tot grote hoogte stijgen? Wij helpen je graag tijdens dit 6 maanden traject. 2-op-1 coaching, dus alle aandacht op jou. In deze periode realiseer je een strategisch plan, waar jij jaren op vooruit kunt. Dit betreft een individueel begeleidingstraject. Begeleiden wij je in het vertalen van dit plan binnen jouw organisatie en de markt waarin je acteert.

Download hier het programma!

VOOR WIE BEDOELD?

Voor ondernemers die al enkele jaren 'meters hebben gemaakt'. Die de eerste klappen van de zweep hebben doorstaan en nu naar mogelijkheden zoeken hun bedrijf verder uit te bouwen. Jij ziet kansen voor succes, maar het benutten lukt je nog niet. Professionele hulp gaat jou helpen je dromen te realiseren.

Ga voor groei, stap in de Wisselzone.
Voor ondernemers! Samen met Bob en John ga je aan de slag met jouw bedrijf. Je leert de verandering te sturen naar het resultaat dat je voor ogen hebt. Een sprint in de goede richting te trekken. Dat doe je niet alleen, maar samen met ons. Met een frisse blik en nieuwe energie vervolg je je koers. 


Toe aan een snelle wissel?

DE WISSELZONE
Kom uit je hoofd en in beweging
E-mailen
Bellen