Workshop voor ondernemers

Soms lukt het niet jouw dromen in de praktijk te brengen. Dat heeft ieder mens, ondernemers dus ook. Het in balans blijven tussen thuis en je bedrijf valt vaak niet mee, en dan wil je het liefst ook nog tijd voor jezelf en je hobby's. Het is tijd om in jezelf te investeren en daar is ons traject uitermate geschikt voor.

Deelnemers aan dit traject krijgen snel inzicht in zichzelf en de mogelijkheden die ze hebben voor hun bedrijf. Tijdens 6 uitdagende ontwikkelsessies ga je hier actief mee aan de slag. Je leert de gedachten in je hoofd constructief om te zetten en bouwt daarmee aan het uithoudingsvermogen van je bedrijf. 
 

Hoe ziet de workshop eruit?

Tijdens deze workshop (wij noemen hem intern de Ondernemers Triatlon) doorloop jij onze unieke 5-stappen-methode waarmee jij gegarandeerd in beweging komt. Wij gebruiken veel elementen uit de triatlonsport. Denk aan voorbereiding, training en doelen stellen. Je hoeft hierbij niet fysiek in beweging te komen, juist wel mentaal. Uiteindelijk wil jij een verandering realiseren en dat kan alleen maar door te DOEN. Daar helpen wij je bij. Het programma van deze workshop kun je hier downloaden.

Ben je nieuwsgierig naar onze unieke werkwijze? Meer informatie vind je hier.


Wat wij bieden:

Tijdens de sessies leer je onze unieke 5-stappen-methode kennen en gebruiken. Natuurlijk kun je deze ook weer gebruiken voor volgende fases in jouw ondernemerschap. Wij helpen je vanuit onze brede ervaring in het veranderen en ontwikkelen van bedrijven, zowel nationaal als internationaal. Daarnaast hebben we zeer ruime ervaring in het bouwen van toekomstbestendige organisaties.

Kortom, je profiteert van jarenlang opgebouwde kennis en ervaring die wij vertalen naar praktische, op jou afgestemde begeleiding. Aan het einde van het traject ga je naar huis met een concreet stappenplan die je helpt de komende jaren de nieuwe koers van je bedrijf vast te houden.


Startdata:

Start traject: Iedere 1ste donderdag van de maandStart: Donderdag 3 december 2020 (dag) - do. 17 december (avond) - do. 7 januari 2021 (middag) - do. 21 januari (middag) - do. 4 februari (dag) - vr. 19 februari (avond)


Meer informatie over deze masterclass kun je hier downloaden  • DeWisselzoneHardlopster
  • Klaarominbewegingtekomen
DE WISSELZONE
Kom uit je hoofd en in beweging
E-mailen
Bellen