Dus jullie willen ontwikkelen als team?

Je hebt een topteam, al zeg je het zelf. Stuk voor stuk gedreven mensen. Ook de samenstelling klopt en álle kwaliteiten zijn in huis. Op papier, want in de praktijk slagen jullie er niet in het gewenste resultaat te behalen.  Wat is er loos? Teams die goed samenwerken presteren beter, het klinkt zo makkelijk. Maar hoe ontwikkel je gewenst gedrag? En hoe breng je je team in beweging, op een manier die blijvend is?


ALLEEN GA JE SNELLER, SAMEN KOM JE VERDER
Resultaten boeken gaat verder dan doelen stellen. Om als team succesvol te zijn, is het belangrijk inzicht te krijgen in elkaars drijfveren en overtuigingen. Het is tijd om oude patronen los te laten en in te wisselen voor nieuwe. Welk gedrag moeten jullie veranderen om samen verder te komen?

Teams die goed samenwerken presteren beter, het klinkt zo makkelijk. Maar hoe breng je teams in beweging op een manier die blijvend is? Er is niets zo activerend voor de teamgeest dan samen een sprintje te trekken. Doelen halen door te doen.


Samen van ambitie naar actie. 
Is er iets effectiever voor de teamgeest dan samen een sprintje te trekken? Doelen behalen door te dóen, dat is de transitie die in De Wisselzone plaats vindt. Met een hoe wel mindset brengen we teams blijvend in beweging.


WAT WIJ JE BIEDEN


DeWisselzone

TEAM TRIATLON: Samen kom je verder

Ontwikkel een lange termijn koers voor jouw team. We combineren strategische sessies met praktische vaardigheidstrainingen. Waar staat jouw organisatie volgend jaar? Over 3 jaar? Over 5 jaar? De tijd vliegt voorbij, daarom is het nu belangrijk jouw koers te bepalen. Tijdens ons traject stropen we de mouwen op en gaan aan de slag met op maat gemaakte trainingen.

Bekijk hier onze mogelijkheden!


 

TEAM TRIATLON: Van ambitie naar actie

Veranderingen doorvoeren kost tijd, dat weet jij maar al te goed. Zonder goede begeleiding gaat jouw team haar doelen niet bereiken en dat is zonde. Tijdens ons traject helpen wij je de nieuwe koers in jouw organisatie te borgen. Ontwikkeling op team- en individu niveau, succes gegarandeerd. 

Bekijk hier onze mogelijkheden!


VOOR WIE BEDOELD?

Voor ondernemers of commercieel managers en hun commerciële teams. Jouw organisatie heeft pieken en dalen gekend, de mensen in jouw team kennen elkaar, alleen de magie tussen hen lijkt er niet (meer) te zijn. Jij hebt behoefte aan ontwikkeling om de resultaten voor de toekomst te verbeteren.


Vragen over in-house begeleiding of maatwerkoplossingen?
Vanzelfsprekend denken wij hierin graag met je mee. Onze diensten variëren tussen training, coaching en interim werkzaamheden. Mogelijkheden genoeg om jouw doelen te behalen! Via onderstaand contactformulier komen we graag met jou in contact.


Ga voor groei, stap in de Wisselzone.
Voor ondernemers! Samen met Bob en John ga je aan de slag met jouw bedrijf. Je leert te verandering te sturen naar het resultaat dat je voor ogen hebt. Een sprint in de goede richting te trekken. Dat doe je niet alleen, maar samen met ons. Met een frisse blik en nieuwe energie vervolg je je koers. 


Toe aan een snelle wissel?


DE WISSELZONE
Kom uit je hoofd en in beweging
E-mailen
Bellen