Tel: 0348 47 33 00

EXECUTIVE COACHING

- Besturen van de organisatie -

Business coach-klein.jpg

Executive coaching: Besturen van de organisatie

Als leider en manager in de top van een organisatie heb je veel rollen. Je bent leider, inspirator, voorbeeld, visionair, vraagbaak, oplosser, nadenker en waarschijnlijk nog veel meer. Dat vraagt veel van jezelf en daarom is het fijn iemand te hebben om mee te sparren en van gedachten te wisselen.

Tijdens periodieke sessies helpen wij je bij diverse vraagstukken. Over jezelf, de organisatie en welke energie het jou oplevert.

Wat ga je doen?

Executive coaching is heel persoonlijk en daarom richten we alle sessies op maat voor je in. Alle vragen kunnen de revue passeren. Hoe kun je plannen activeren? Mensen meekrijgen? De organisatie in beweging brengen? Hoe breng je vernieuwing en kun je invloed uitoefenen?

En ook, hoe krijg ik mijn leven beter in balans? Hoe blijf ik mij persoonlijk ontwikkelen als leider? Of, hoe kan ik mijn onzekerheden omzetten in effectief handelen?

Leider.jpg

WAT LEVERT HET JE OP:

  • Rust in je hoofd
  • Betere balans in je leven
  • Grip op de organisatie
  • Besturen met duidelijke structuur
  • Nieuw inzicht en ideeën

Van operatie naar bestuurder

Van operatie naar bestuurder
Bekijk klantcase

Je bent een duizendpoot in je bedrijf, tot je op het moment komt dat je meer wilt gaan besturen in plaats van meewerken. Wat doe je dan? Lees hier het hele verhaal

Bob en John 2.jpgBob en John zijn professionele sparringpartners voor ondernemers en professionals. Ze geven je nieuwe inzichten. Leren je focussen op wat er toe doet en afstand te nemen van dat wat afleidt.

Door je gedachten te ordenen en vanuit nieuwe perspectieven te leren handelen, kom je tot verfrissende ideeën en nieuwe invalshoeken.

Ik ontvang graag meer informatie