Tel: 0348 47 33 00

Bob en John de Wissel

Bob en John brug2.jpg

Bob en John over ondernemen

Niemand weet hoe rollen en functies binnen organisaties er over een aantal jaren uitzien. Door snelle veranderingen moeten mensen zich continu aan passen. Dit aanpassen vraagt om een flexibel businessmodel en excellente vaardigheden in soft skills.

De manier waarop je communiceert, leidinggeeft, samenwerkt, plannen maakt en in welke mate je stressbestendig bent, maken wie je bent in je werk. Dit maakt ook of je mensen meekrijgt, jouw gewenste organisatie bouwt en of je daarin succesvol bent.

 In ons werk begeleiden wij mensen in de ontwikkeling van het businessmodel en leiderschap. Of het nu gaat om een nieuwe samenwerking, het opbouwen van een businessmodel of het door ontwikkelen van een bedrijfscultuur, wij zorgen dat de gewenste beweging gemaakt wordt.

Bob.jpg

Bob de Wissel

Haalt het beste uit jezelf.

Ik hou ervan om mensen te helpen met groeien en ontwikkelen. Hun vooruitgang is mijn brandstof om door te gaan. De manier waarop varieert per thema. Het ene moment analyseren we de business en geeft een inhoudelijk gesprek nieuwe inzichten. Het andere moment kies ik voor een interventie en laat ik mensen zelf ervaren hoe het is om iets te doen.

Het geeft me energie om te zien hoe mensen vooruitgang boeken en verder komen. Ik ben altijd op zoek naar manieren om mensen te ondersteunen en hen te laten groeien, of het nu op professioneel of persoonlijk niveau is. Ik geloof sterk in de kracht van mensen om te veranderen en te evolueren, en ik ben vastberaden om een positieve bijdrage te leveren aan dit proces. Voor mij staat vast dat succesvol zijn in de toekomst voor iedereen mogelijk is en dat evolueren de route hiernaartoe is.

John de Wissel

Brengt je in beweging.

In mijn werk vind ik het heerlijk om mensen nieuwe inzichten te bieden. Het op andere gedachten brengen is de basis voor het ontwikkelen van nieuw en gewenst gedrag. Voor mij is het fascinerend om te ervaren hoeveel kracht daarin zit en dat maakt het dankbaar om te doen.

De combinatie met het werken aan iemands business maakt ons werk praktisch, concreet en doelgericht. Het geeft mij veel energie om mensen in beweging te brengen.

In deze snel veranderende tijden is het fijn om mensen een plek van rust en focus te bieden. Heel mooi te ervaren dat dit zo gewaardeerd wordt.

 

John.jpg


logo-OR-blauweachtergrond.jpg

OR Training op maat

Naast De Wisselzone werken Bob en John met een team van specialisten op de markt van ondernemingsraden (OR's). OR Training op maat heeft als doel het bieden van maatwerk trainingen voor ondernemingsraden. Meer informatie vind je op: www.ortrainingopmaat.nl 

Neem contact met ons op