Tel: 0348 47 33 00

TEAM COACHING

- Samenwerken betekent samen werken -

De Juiste beweging maken-klein.jpg

Teamcoaching

Als het team vastloopt kan het leiden tot een gebrek aan plezier op de werkvloer. We helpen het team om uit deze impasse te komen en zo de werksfeer te verbeteren, keuzes te maken en een nieuwe beweging op gang brengen.

Klantgericht werken.jpeg

Klantgericht werken

Leer klantgericht werken om lange termijnrelaties met klanten op te bouwen, hun tevredenheid en loyaliteit te verhogen. Deelnemers krijgen praktische tools en technieken om een klantgerichte cultuur in de organisatie te stimuleren, begrijpen de wensen en behoeften van klanten en leren daarop in te spelen.

We werken periodiek aan eenduidige communicatie en het behalen van meer resultaat uit klantrelaties. De ontwikkeling staat centraal, hogere klantgerichtheid is het doel.

De juiste beweging maken.jfif

De juiste beweging maken

Leer samenwerken op een manier die prettig is voor alle teamleden. Het is niet niks bestaand gedrag te veranderen naar gewenst gedrag. Vaak gaat dit gepaard met onzekerheden. Want waar begin je en waar doe je goed aan?

We identificeren obstakels in het team, leren deelnemers eigen keuzes te maken en begeleiden jullie van samen aan het werk zijn naar samenwerken.

Wat levert het op:

  • Meer verbinding tussen mensen
  • Prettigere samenwerking in het team
  • Beter resultaat uit het team

Team succes.jpg

Bob en John 2.jpg

Ik ontvang graag meer informatie