Tel: 0348 47 33 00

Training

Je hebt een duidelijk doel, maar krijgt het maar moeizaam gedragen in je organisatie. Terwijl wat jij vindt dat er moet gebeuren zo logisch is, toch? Waarom doet de rest er dan niet aan mee?

Samenwerken, met elkaar de schouders eronder zetten, dat is wat je wilt. Alleen hoe krijg je dat voor elkaar? De groep mensen die je hebt, werkt nog niet als een echt team samen. Daar moeten nog wat stappen in gezet worden en dat vraagt om ontwikkeling; van jezelf en het team.

Masterclass Ondernemerschap.png

Training loont. Altijd.

TEAMONTWIKKELING

Hoe zorg je ervoor dat teamleden elkaar versterken en samen in actie komen? Samen sta je sterk, dat is logisch. Alleen weet je echt al met wie je in het team zit? Ken je ieders persoonlijke kwaliteiten en maak je optimaal gebruik van wat ieder heeft te brengen? Waarschijnlijk nog niet. Helemaal niet erg, wat jullie nodig hebben is een gezamenlijke teamontwikkeling.

Mogelijke thema's:

 • Mentale vitaliteit op de werkvloer
 • Waar ga jij naartoe als individu en als team?
 • De organisatie in beweging brengen, hoe doe je dat?
 • De koers van jouw bedrijf
 • Klantopstellingen: De klantreis in jouw organisatie

Training online.jfif

Online

Onze online trainingen zijn dynamisch en interactief. Met veel gebruik van de visie en meningen van deelnemers, overleggen via break-out-rooms en tussentijdse offline opdrachten. Dat houdt je brein scherp en fris!

Voor verschillende partners organiseren wij periodiek online trainingen. Voorbeelden zijn het NIMA (Nederlands Instituut voor Marketing) en het ROM Utrecht Region.

Training incompany.jfif

Incompany

Een incompany training biedt je veel voordelen. Natuurlijk is de training op maat voor je gemaakt, de inhoud is flexibel en is passend bij de thema's die jij wenst.

En verder, wij komen naar jou toe. De locatie kan bij jullie in het bedrijf zijn of een andere plek dit voor jullie handig is. Je bespaart op reistijd en reiskosten van de deelnemers. 

Training locatie.jfif

Bij ons!

Wij werken met verschillende eigen locaties, waar we kleine en grote groepen kunnen ontvangen. Dit kan zijn in ons kantoor in Montfoort.

Daarnaast. bij goed weer trainen we graag buiten! Goed voor de energie en het creatieve proces. Het bos of weiland zijn uitstekende plekken om samen aan de slag te gaan.

Ervaringen van mensen die bij ons waren:

 • Interessante inhoud en visie voor verandermanagement. Sprekers zijn inspirerend, hebben een goed verhaal en zijn juist op elkaar ingespeeld.
 • Lekker to the point en praktisch.
 • Duidelijke uitleg, goede structuur en opzet van het online programma. Graag meer van dit soort trainingen!
 • Heel nuttig en prettig in opzet.
 • Een heel pragmatische heldere workshop. Het is fijn om reflectie op belangrijke doelen te hebben. De aanpak is helder en jullie zijn super nuchter dat is heerlijk.
 • Praktisch toepasbaar, zet aan het denken, zet aan tot actie.

Neem contact met ons op