Tel: 0348 47 33 00

Vrienden van De Wisselzone

Ons talent: Ontwikkelen & Verbinden van mensen in organisaties

Ontmoet ons team

Binnen De Wisselzone werken wij samen met een club 'Vrienden van' om mensen en organisaties in beweging te krijgen. Je vindt in deze groep een diversiteit aan expertises, die allemaal raakvlak hebben met menselijk gedrag in een zakelijke omgeving. Deze specialisten hebben allemaal dezelfde passie: mensen écht verder helpen.

Jean-Marc Bilderbeek.png

JEAN-MARC BILDERBEEK

Zijn jouw medewerkers gemotiveerd om iedere dag aan de slag te gaan? Lukt het je bruggen te bouwen tussen de doelstellingen van de organisatie en haar medewerkers? Optimaal samenwerken is uitdagend en daarom een waardevolle investering voor ondernemers en managers.

Jean-Marc traint organisaties in optimaal communiceren en resultaatgericht samenwerken. Zijn workshops en programma’s zijn doorspekt van mens- en managementuitdagingen. Mensen motiveren om te veranderen is zijn passie. Leren en ontwikkelen doe je bij hem kaderloos; outside the box, grensverleggend, leuk en spannend tegelijkertijd!

An Gaiser.jfif

AN GAISER

Ben jij je bewust van de impact die je maakt, en van de impact die je kunt maken? Waarschijnlijk niet. Het grootste deel van onze communicatie is non-verbaal. Het menselijk gezicht ‘spreekt boekdelen’, je moet het alleen leren lezen.


An traint en begeleidt managementteams in de impact die ze kunnen maken, als individu en als team. Juist wanneer het risico in de factor mens toeneemt, is het raadzaam haar als non-verbaal profiler in te zetten.

Botte Jellema.jpg

BOTTE JELLEMA

Uit zakelijke rollenspelen haal je veel inzichten en leermomenten, voor jezelf en collega’s. Door veilig te oefenen met situaties die lastig voor je zijn kun je grote  stappen zetten naar nieuw en effectief gedrag.

Botte is ervaren trainingsacteur én Haka coach. Hij creëert een aangename leer-setting en zet zijn unieke skills in om zakelijk professionals te ontwikkelen in communiceren; geschikt voor individuen en teambuilding.

Patrick Streng.jpg

PATRICK STRENG

Een groep mensen levert niet altijd een teamprestatie. Samen een doel bereiken, hangt o.a. af van de dynamiek in de groep, communicatie onderling, beleving van het indivdu en ruimte geven aan elkaar.

In zijn workshops verbindt Patrick op een hele toffe manier teamleden met elkaar. 'samen hetzelfde ritme slaan' kan van 10 tot 100+ collega's. Het resultaat is altijd verbluffend; ontwikkelen & verbinden met een grote factor FUN!

Bob de Wissel.jpg

BOB DE WISSEL

Worden wie je bent… daar doen veel mensen een leven lang over. Het vereist zelfreflectie én de ballen om er iets mee te doen. Je hebt geen garanties, behalve dan op groei. Durf jij de uitdaging met jezelf aan te gaan?

Bob werkt al jaren met mensen die écht willen aanpakken. Hij daagt je uit om op een andere manier naar jezelf te kijken en geef terug waar je mogelijkheden zitten.  Energie vrijmaken om echt vooruit te komen, dat is zijn drijfveer.

Nicole Wehmeijer.png

NICOLE WEHMEIJER

Een ogenschijnlijk kleine verandering binnen een bedrijfsonderdeel kan een grote verschuiving in de gehele organisatie betekenen. De samenwerking moet nieuw gedefinieerd worden, waarbij cultuur één van de belangrijkste succesfactoren is.

In haar begeleiding helpt Nicole organisaties op deze thema's. Naast de organisatie heeft ze als sterk oog voor het menselijk aspect om organisatorische/ persoonlijke knelpunten en sleutelposities in kaart te brengen.

John de Wissel.jpg

JOHN DE WISSEL

Om mensen in beweging te krijgen kijkt John altijd naar wat je wilt bereiken. Op elk niveau, van management tot de operatie, altijd met oog voor het individu. Wat zijn je drijfveren, hoe ziet je ideale horizon er uit? Het grotere plaatje is de basis voor groei.

Door direct stappen te zetten, helpt hij je in beweging te komen. Spannend, uitdagend, en altijd met veel energie!

Wil jij meer weten over één van onze vrienden?

Vul je gegevens in en je hoort snel van ons.

Neem contact met ons op