Hoe kom jij in beweging?

WerkThuisPassie

Een triatlon voltooien, dat is niet voor iedereen weggelegd denk je misschien. Bij ons wel! Je doorloopt 5 ontwikkelfases in ieder traject. Daarbij kom jij GEGARANDEERD uit je hoofd en in beweging. Als afsluiting pak jij jouw podium en ga je met De Wisselbeker naar huis. Klinkt goed toch?


Maar eerst; de TOTALE MENS

De mensen en haar gedrag, dat is waar wij ons op richten in onze trajecten. Wat is jouw verhouding tussen werk, thuis en passie. Levert een gemiddelde dag je energie, of kom je uitgeblust thuis? Jouw lijf verteld je de waarheid, wij helpen je dit te ontdekken. En als je dan weet welke energiebrengers jij hebt, hoe bereik je die? We ontdekken jouw ideale koers en brengen je in beweging er naartoe.

WerkThuisPassie


Ieder traject in De Wisselzone bestaat uit het doorlopen van 5 unieke Triatlon fases. Je vindt ze hieronder:


TRIATLON FASE


DeWisselzone

VOORBEREIDING: Waar droom jij van?

Waarom wil je de stappen nemen die je in je hoofd hebt? Waar droom je van? Welke klant past bij jou en wat lever je? In deze fase helpen wij je jouw identiteit en propositie te bepalen.

In sport is voorbereiding zeer belangrijk. Je verkleind de kans op blessures en vergroot de kans op succes. 

DeWisselzone

ZWEMMEN: Het diepe in en er sterker uitkomen

Om de juiste beweging te vinden gaan we na de voorbereiding direct het diepe in. We toetsen in de praktijk of jou aanbod past bij de klant die je wilt bedienen. Helpen je in gesprek te gaan met klanten en bieden je hulpbronnen om verder te komen.

Zwemmen is een zware sport, daarom is de afstand het kortst. Met de juiste techniek behoudt je energie voor de volgende fases. 


DeWisselzone

FIETSEN: Slim sturen, de baan op, snelheid maken

Jouw basis staat en je hebt hem getoetst in de praktijk. Wat staat je te doen? Snelheid maken! We helpen je in het meenemen van jouw organisatie bij het vullen van je salesfunnel. Je breidt je netwerk uit en creëert meer naamsbekendheid bij jouw doelgroep.

Bij fietsen is de afstemming tussen lichaam en materiaal essentieel. Een optimale afstemming levert de hoogste snelheid. HARDLOPEN: Ontwikkel een sterke basis

Uithoudingsvermogen ontwikkelen, dat heb je nodig voor een duurzaam businessmodel. Met het inslaan van een nieuwe koers verandert je organisatie. Het opnieuw inrichten, daar helpen we je mee.

Hardlopen als duursport. Doel is niet een sprintje trekken, wel het einddoel te behalen. 


PAK JE PODIUM: Vier je succes

Je hebt een mooi traject afgelegd, daar mag je best even bij stilstaan. En, trots op zijn! Je leert van de verbeterpunten en viert de successen die je hebt behaald. Jouw vervolgstappen voor de toekomst zijn helder in beeld.

Succes vieren creëert een grotere kans op nieuw succes. 


  • Klaarominbewegingtekomen
  • DeWisselzoneZwemmer
  • DeWisselzoneFietser
  • DeWisselzoneHardlopster


DE WISSELBEKER: 

Het woord trofee is afgeleid van het Latijnse 'tropaeum' en het Griekse 'tropaios'. Deze woorden betekenen verandering en overwinning. Kenmerkend voor jouw tijd in De Wisselzone en daarom reiken we hem aan iedere deelnemer uit.

DeWisselzone


Wil je jouw conditie op peil houden?

Voor of na het voltooien van onze triatlon is het belangrijk je conditie op peil te houden. In vorm te blijven voor nieuwe uitdagingen die op je pad komen. Om je daarbij te helpen, bieden we onderstaande specialisatiesessies aan.


VOORBEREIDING

Identiteitscheck
Balans werk en privé
Strategische koersbepaling

ZWEMMEN

Propositie verscherpen
Ideale klant profiel Klantgesprek voeren

FIETSEN

Salesfunnel vullen
Leren pitchen
Collega's meekrijgen

HARDLOPEN

Mensen en rollen
Zelfstandigheid trainen
Duurzaam businessmodelKies hieronder het traject dat bij je past.

Ontwikkelen als ondernemer


Ontwikkelen als team
DE WISSELZONE
Kom uit je hoofd en in beweging
E-mailen
Bellen