Tel: 0348 47 33 00

JE BEDRIJF NAAR  DE VOLGENDE FASE.

Mensen in de juiste beweging krijgen

Je hebt een duidelijk beeld van de plek waar jij en je organisatie moeten staan in de toekomst. Nu nog collega's hierin meekrijgen; voor veel leiders/managers is dat uitdagend. Terwijl dit misschien wel de belangrijkste fase van strategische planning is, het activeren van jouw strategische keuzes om jullie ambities te realiseren.

Fietser masterclass.jfif

Strategie activatie

Strategie activatie

Werken met OGSM

Werken met OGSM

Verbindingsdag

Verbindingsdag
Bekijk meer

Voor het eerst manager

Voor het eerst manager

Van ambitie naar actie!

Van ambitie naar actie!

Strategische Heidag

Strategische Heidag

Strategie & Activatie

Na het ontwikkelen en kiezen van een strategie breekt een belangrijke fase aan; het activeren in de organisatie. Veel strategische plannen stranden in deze fase. Het informeren en in beweging krijgen van collega's blijkt een grote uitdaging. Terwijl wanneer je het op een juiste manier doet, jijzelf een enorme accelerator bent voor de mensen met wie je werkt. Onze trainingen en programma's zijn ingericht om je hierbij te helpen.

Kopie - Cirkel 5 stappen module.png

IN 5 CONCRETE STAPPEN

Onze unieke module brengt jou in beweging, gegarandeerd. Je werkt aan jezelf als leider of aan je strategische visie voor jouw bedrijf. Samen werken we aan thema's als jouw nieuwe rol als leider, een meerjarenplan, nieuwe doelen en strategie van de organsiatie of de vertaling hiervan naar collega's. Door het doorlopen van 5 afgebakende fases ben je je bewust van de transitie waar je in zit en heb je focus de juiste richting in te gaan.

WAT WE VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN?

Dat vertellen we je graag tijdens een kennismaking!

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Neem contact met ons op